Aanmelden Reünie 2018

Via onderstaand formulier kunt u zich aanmelden voor de reünie op zaterdag 24 maart 2018. Bij het online aanmelden kunt u alleen betalen via iDEAL. Wilt u het bedrag liever zelf overmaken of beschikt u niet over internetbankieren dan kunt u uiteraard de opgave ook schriftelijk doen en het bedrag zelf overmaken. Mocht u vragen hebben over de procedure dan kunt u ons altijd mailen.

Voor vragen over de reünie: reunie@scoutingstvitus.nl
Voor vragen over de betaling: penningmeester@scoutingstvitus.nl

Geen uitnodiging ontvangen

We hebben geprobeerd om zoveel mogelijk adressen uit te zoeken. Dat is helaas niet voor iedereen gelukt. Mocht u geen brief hebben ontvangen kunt u deze hieronder downloaden samen met het programmaboekje.
- Uitnodigingsbrief en aanmeldformulier
- Programmaboekje

Aanmeldingsformulier

Vul het onderstaande formulier in om u aan te melden.
Adresgegevens:

(datum, dd-mm-jjjj)

Verhalen:
Wat is volgens u typisch Scouting St. Vitus?:

Heeft u een spannend verhaal voor bij het kampvuur?:

Mogen wij u eventueel benaderen voor extra informatie?*:   Ja:   Nee:

Opgave:
Net als bij voorgaande reünies is het weer mogelijk om gezamenlijk met de andere reünisten te gaan eten. U kunt hieronder aangeven met hoeveel personen u naar de revue komt (met of zonder diner). De kosten zullen vervolgens automatisch berekend worden (zie betaalgegevens). Partner is ook welkom.

€ 45,- pp

€ 15,- pp

Als er andere oud-leden meekomen dan kunt u hieronder de namen invullen:
(de naam die bij adresgegevens opgegeven is hoeft niet nogmaals ingevoerd te worden)

In de brief heeft u inlog gegevens gekregen voor deze website.
Als er genoeg animo voor is dan willen we op dit afgeschermde deel de deelnemers lijst beschikbaar gaan maken.
Daarom alvast de vraag om toestemming te geven om uw naam op deze lijst zichtbaar te maken voor alle reunisten.
Bij toestemming zullen de namen ingevuld bij "Reünist 1 (t/m 5)" ook op de lijst gezet worden.

Mogen wij uw naam tonen op deze deelnemers lijst?*:   Ja:   Nee:

Overige:
Overige vragen of opmerkingen:

Betaalgegevens:
iDEAL

Via dit online opgave formulier kunt u alleen via iDEAL betalen. Om de betalingen via iDEAL te kunnen ontvangen maken wij gebruik van Mollie als tussenpersoon. Op het bankafschrift zal u daarom 'Stichting Mollie Payments' terugvinden als ontvanger.

Verzenden en betalen:
Als u op verzenden klikt zal u naar de betaalpagina van uw bank gestuurd worden. Zodra de betaling succesvol is afgerond wordt de aanmelding verwerkt. U wordt via email op de hoogte gebracht van de status van uw aanmelding.