100 Jaar

In 2018 bestaat Scouting St. Vitus 100 jaar. Reden voor een jaar lang feest! 100 jaar kampen, ervaringen en vriendschappen. Het hoogtepunt van de festiviteiten is de reüniedag op 24 maart.

We gaan een fantastisch Scoutingseizoen tegemoet met allemaal speciale activiteiten. We hebben ondertussen de Familiekampdag en het Kwartjeskamp gehad en gaan nu op naar de volgende activiteit!

Reünie 2018

Zaterdag 24 maart 2018 zal een reünie worden georganiseerd. Gedurende de dag zullen er activiteiten in Winschoten en Smeerling zijn. In de avond zal er in De Klinker in Winschoten een feestavond zijn met een diner, revue en aansluitend een feest.

U kunt zich hiervoor via het online aanmeldformulier opgeven.

Donatie

Wellicht is het voor u niet mogelijk om 24 maart langs te komen op de reünie maar wilt u toch een bijdrage leveren. Hiervoor hebben we een speciale donatie pagina in het leven geroepen. Hier kunt u op een eenvoudige manier zelf een bedrag kiezen en dit via iDEAL overmaken.

Adresgegevens

Bent u verhuisd of heeft u het idee dat uw gegevens niet (goed) in onze database staan? Dan kun u uw adresgegevens via het formulier op deze website aan ons doorsturen. We zullen de gegevens dan verwerken in onze database zodat u op de hoogte blijft wanneer er weer activiteiten worden georganiseerd. Als u zich al aangemeld heeft voor de reunie dan hoeft u uiteraard uw adresgegeven niet nogmaals door te geven.

Gezocht!

Helaas hebben we niet van iedereen een actueel adres kunnen vinden. We zijn daarom nog opzoek naar mensen die op de Gezocht! pagina kunt vinden.

FAQ

Op deze pagina kunt de antwoorden op vragen die we vaker hebben gekregen vinden.