Donatie

De meeste kosten die gemaakt worden zijn afgedekt door de contributie van de leden. De zaken die nodig zijn maar die veel geld kosten zoals tenten proberen we op andere manieren te financieren. We kunnen op die manier de contributie zo laag mogelijk houden zodat scouting voor iedereen toegankelijk blijft. De belangrijkste inkomsten bron voor deze grotere uitgaves zijn de de jaarlijkse acties die we houden. De afgelopen jaren hebben we dat met de kaarsenactie en de lotenactie gedaan. In het verleden hebben we ook nog vele andere acties gehouden zoals de mestactie, wc-papieractie, tentenverhuur, verkeersregaars, kerstbomenactie en nog meer. Hoewel dit voor voor een aardige bijdrage zorgt blijkt het niet altijd genoeg te zijn om het grotere materiaal te kunnen bekostigen. Om dit aan te vullen zoeken we daarom naar fondsen en donateurs. Als u hier een bijdrage aan wilt leveren dan kan dat via onderstaand formulier.

Via onderstaand formulier kunt u een donatie doen. Het minimale donatie bedrag is €1,- om de kosten voor het betalingsverkeer te kunnen dekken. Mocht u vragen hebben over de procedure dan kunt u ons altijd mailen.

Voor vragen over de betaling: penningmeester@scoutingstvitus.nl

Donatieformulier

Vul het onderstaande formulier in om een donatie te doen.
Algemeen:

Opmerkingen:

Betaalgegevens:
iDEAL

Via dit online donatie formulier kunt u alleen via iDEAL betalen. Om de betalingen via iDEAL te kunnen ontvangen maken wij gebruik van Mollie als tussenpersoon. Op het bankafschrift zal u daarom 'Stichting Mollie Payments' terugvinden als ontvanger.

(het minimale donatie bedrag is €1,-)

Verzenden en betalen:
Als u op verzenden klikt zal u naar de betaalpagina van uw bank gestuurd worden. U wordt via email op de hoogte gebracht van de status van uw donatie.