Agenda

Uitgebreide informatie zal per activiteit naar de deelnemers verstuurd worden. Hieronder kunt u een kort overzicht zien van de geplande activiteiten.

Nieuwjaarsmaaltijd

De nieuwjaarsmaaltijd wordt op 6 januari gehouden op een bijzondere locatie. Alle leden zijn welkom op deze activiteit.

Nieuwjaarsborrel

Op 12 januari is het tijd voor de nieuwjaarsborrel op de Ridderhof. Deze activiteit is voor stam, leiding, bestuur, ouders, sponsoren en donateurs.

Reünie - 24 maart 2018

Dit is de dag dat het 100 jarig jubileum gevierd wordt met de oud-leden. Gedurende de dag zullen er activiteiten zijn op de PV Ridderhof in Winschoten en bij de Davy Crockett Hoeve in Smeerling. In de avond verschuiven de activiteiten naar De Klinker in Winschoten. Hier zal een gezamenlijk diner zijn met de reunisten gevolgd door een revue en een afsluitend feest.

Zomerkamp

Traditioneel gaan we tijdens een jubileum gezamenlijk met alle onderdelen op zomerkamp. Het kamp zal plaatsvinden van 21 t/m 28 juli ergens in Duitsland.

Kwartjeskamp

Dit is het kamp waar het 100 jaar feest is begonnen en ook weer afgesloten wordt. Van 28 t/m 30 september blikken we terug op het feestelijke jaar in de Davy Crockett Hoeve is Smeerling.